Karst Stone Paper

Gselle forhandler Karst Stone Paper™ i Danmark. Vi lagerfører Karst Stone Paper produkter, fordi deres værdier matcher vores; og fordi Karst notesbøger af stenpapir er et godt produkt til hverdagen, som alle kan have gavn og glæde af.

Karst Stone Paper notebog

Karst spørger "hvorfor?"

Hvorfor skal papir til notesbøger komme fra træmasse i det 21. århundrede? Hvorfor kan vores bullet journals ikke være vandtætte? Hvorfor skal den tredjestørste industri i verden være ansvarlig for så meget affald?

Det er det vi gør i dag, der betyder noget i morgen. Det er intention og handling, som former fremtiden. 
Karst Stone Paper's materialer kommer fra ansvarlige kilder, deres medarbejdere behandles og betales retfærdigt, og hos Karst arbejder man for et højere formål end udelukkende profit. 

"Business as usual" er kedeligt 

Karst Stone Paper har deres rødder i Sydney, Australien, men ønsker at gøre en forskel over hele verden. Det vil vi naturligvis gerne bakke op om hos Gselle. 

Behovet for papir forsvinder ikke lige med det samme, men behovet for bæredygtige svar på nutidens problemer er presserende. Verden står overfor mange svære beslutninger om fremtiden. Vi er nødsaget til at tænke bæredygtighed ind i vores hverdag.

Karst Stone Paper notesbog sort med blanke sider

Karst Stone Paper er bedre

Det er muligt at fremstille papir uden spild. Uden klor eller syre. Uden vand. Uden træer. Karst Stone Paper er fremstillet af 100% bæredygtigt genanvendt sten og uden blegemidler, syrer eller træer, og er fra første tanke designet til at være bedre.

Det har resulteret i notesbog med papir der er mere holdbart, mere bæredygtigt og uendeligt finere at skrive, doodle eller tegne på. 

Vandafvisende

VandafvisendeCalciumcarbonat er en af de primære baser i superhydrofobe overflader, hvilket er en mere raffineret måde at sige, at Karst Stone Paper er fuldstændig vandafvisende. Så din morgenkaffe kan ikke ødelægge dit Eureka øjeblik.

Ikke bare recycled, upcycled

Ikke bare recycled, upcycled

Karst stenpapir er lavet af calcium karbonat, et genbrugsaffald fra byggeindustrien. Karst har udviklet en speciel proces, der eliminerer affaldselementer, som ville have været uundgåelige i den traditionelle papirfremstillingsproces. Det betyder, at Karst har omdannet et materiale, der ikke havde nogen fremtid, til et produkt, der kan hjælpe med at forme en bedre fremtid og en bedre hverdag.

En skriveoplevelse uden sidestykke

En skriveoplevelse uden sidestykke

Karst Stone Paper er ikke som almindeligt papir. Friktionsfri kuglepenne glider henover papiret, fordi der ikke er nogen fibre i stenpapir, og blæk bløder aldrig igennem. Resultatet er en behagelig skriveoplevelse uden sidestykke.

En skriveoplevelse uden sidestykke

Lille CO2-fodaftryk gjort mindre, og mindre igen

Lille CO2-fodaftryk

Karst Stone Paper har et 67% mindre CO2-fodaftryk og udligner resten for at gøre dit køb CO2-neutralt. For at være helt sikre på at skabe ligevægt planter Karst også et træ for hvert køb igennem deres samarbejde med One Tree Planted.

Naturlig hvidt papir, ingen kemikalier

Naturligt hvidt papir, ingen kemikalier

Karst stenpapir er naturligt hvidt, aldrig farvet eller bleget med barske kemikalier som klor eller syre. Der kan forekomme en lille variation i den hvide farve, som kommer fra naturlige variationer i stenene, så hver batch er unikt.

Karst Stone Paper naturligt hvidt

Papir fra træmasse i det 21. århundrede, really?

Der er få opfindelser fra det 19. århundrede, der stadig betragtes som banebrydende teknologi. Hvorfor er papir fra træmasse en af dem? Bare fordi tingene er gjort på samme måde i hundreder af år, betyder det ikke, at man ikke kan gøre det bedre!

Ordbogens definition af "papir" siger, at det skal laves af træer. Men tingene ændrer sig. Måske bare ikke hurtigt nok i papirindustrien. For der er en bedre måde at fremstille papir på, som er mere skånsom for miljøet.

Stenpapiret i en Karst notesbog er lavet ved at blande calcium karbonat pulver med en ikke-giftig, "non-virgin" harpiks af høj kvalitet. Herefter tilføres varme og tryk, og efter mange rotationer gennem nogle ekstremt store og tunge ruller er materialet tyndt nok til at blive brugt som papir. 

Karst er B-Corp-certificeret og har indgået et samarbejde med One Tree Planted Foundation og er 100% CO2-neutral. B-Corp er en af de eneste certificeringer, der ikke er for et produkt eller en tjeneste, men for hele virksomheden bag produktet eller tjenesten. 

Karst Stone Paper har en Cradle to Cradle Silver-certificering, hvilket betyder stenpapiret er 100% genanvendeligt og skulle det ende op det forkerte sted, så brydes det ned i naturen inden for 12 måneder.

Se udvalget af Karst Stone Paper